Martin Burguez & His Rhythm Combo - Jamboree Jazz

Martín Burguez guitarra i veu, Pere Miró saxo baríton, Pol Prats saxo tenor, Victor Portes piano, Oriol Fontanals contrabaix, Arnau Julià bateria.

22h: DJ Pooly

Martín Burguez & His Rhythm Combo presenten el seu nou espectacle reinterpretant clàssics del Rhythm & Blues, mesclats amb temes originals amb marcada influència de la música afroamericana de les dècades dels 40 i 50.
Aquest sextet, liderat pel cantant i guitarrista Martín Burguez, compta amb alguns dels més destacats músics de l’escena del Blues y Rhythm & Blues de Barcelona; Víctor Puertas al piano, Oriol Fontanals al contrabaix, Arnau Julià a la bateria, Pere Miró al saxo baríton i Pol Prats al saxo tenor. Tradició i joventut sobre l’escenari per a garantir una velada de pura adrenalina.
Les influències de la banda van des d’artistes de Rhythm&Blues com; Big Joe Turner, Nappy Brown, Chuck Willis o Tiny Bradshaw, a grans referents del Jump Blues com; BB King, T-Bone Walker, Pee Wee Crayton o Johnny “Guitar” Watson, que, juntament a les cançons i arranjaments de pròpia creació, proposen un show que remet a l’estètica dels anys 40 i al mateix temps et submergeix en una proposta fresca i personal.
Martín Burguez & his Rhythm Combo és una experiència electritzant, que t’interpel·la des de la primera nota, et fa saltar de la cadira i no deixa a ningú indiferent. @martinburguez@victordoors@oriol_big_fat_bass@arnaujulia_@peremiro@polsaxo

Martin Burguez & His Rhythm Combo

From
12 Members
15 Not early
Time & hall
Share it