Alice & The Wonders - Jamboree Jazz

Alejandra Rueda veu, Marc Bernet guitarra, Alex Albalá teclats, Lluís Vallès saxo, barítono, Ignasi Poch saxo tenor, Armand Albertí bateria, Luis Martín baix i contrabaix.

“Una de les millors notícies d’aquests moments tan convulsos és el retorn d’Alice & The Wonders. La banda barcelonina capitanejada per la veu ferma i captivadora d’Alejandra Rueda, presenta un nou disc: ‘I am’.
Més enllà dels ritmes frenètics, que també formen part de l’ànima d’aquest àlbum, Alice & The Wonders firmen uns mitjos temps càlids i, alhora, contundents, que sacsegen les nostres ànimes i ens obliga a escoltar-los una vegada i una altra.
A tot plegat hi ajuda la base instrumental que arrauleix a l’Alejandra. Els jocs de vents i el groove de les tecles marquen una dinàmica implacable que ens posa en alerta a cada compàs fins que el silenci s’esdevé al final del solc. I saps de sobres com combatre aquesta sensació fantàstica —la de la soledat (ben entesa)— que només deixen els discos bons quan arriben al seu final: tornant a reproduir ‘I am’ i acompanyant a Alice & The Wonders als seus concerts. El món és ara una mica millor. I, per tant, la nostra vida.” (Nacho Álvarez, Radio 3 – RNE).

Instagram: @alice_and_the_wonders

Facebook: AliceAndTheWonders

Alice & The Wonders

Comparteix-lo