Aruán Ortiz - Arnau Pàmies - Desde La Profunditat - Jamboree Jazz

Concert del programa Festival Grec Ciutat.

Aruan Ortiz piano preparat, Arnau Pàmies teclats, guitarra elèctrica i Abelton Live, Jordi Mateu il·luminació.

El pianista Aruán Ortiz i el compositor i productor de música electrònica Joan Arnau Pàmies s’uneixen en DES DE LA PROFUNDITAT, una original composició basada en algunes de les conseqüències de l’escalfament global.

Escrit per a piano preparat, electrònica en directe i instruments addicionals, DES DE LA PROFUNDITAT neix d’una narració on esdeveniments com sequeres, temperatures extremes i inundacions esdevenen grans influències de les idees musicals presentades al llarg de la peça., amb una posada en escena que inclou els efectes d’il·luminació de Jordi Mateu.

Rep el nom de “piano preparat” l’instrument la sonoritat del qual ha estat alterada col·locant elements diversos al damunt o entre les cordes. Un d’aquests pianos és el que toca Aruán Ortiz que a Des de la profunditat, ens presenta una peça que ha creat i que interpreta amb el compositor i productor de música electrònica Joan Arnau Pàmies. És una peça musical que té com a tema les conseqüències de l’escalfament global i que s’interpreta amb el piano preparat esmentat, electrònica en directe i instruments addicionals. Com sonen la sequera, les temperatures extremes i les inundacions? Us ho expliquen en un concert amb una posada en escena que inclou efectes d’il·luminació a càrrec de Jordi Mateu.

La cava de jazz de la plaça Reial s’afegeix un any més al Grec Festival de Barcelona amb una tria de grans músics que, com Aruán Ortiz i Joan Arnau Pàmies, ens ofereixen un seguit de projectes artístics d’alta qualitat, uns projectes de creació contemporània que comparteixen un cert protagonisme de la veu i són accessibles a tots els públics. El concert es fa a la nova Sala 3 del Jamboree, que se suma a les altres dues de què disposa el local i que es destina a presentar música en directe, dansa, teatre de petit format, cabaret, exposicions, conferències i esdeveniments de tota mena.

Aruán Ortiz – Arnau Pàmies – Desde La Profunditat

Comparteix-lo