BCN PEOPLE amb ÀLEX DUATO i LLORENÇ COLOMAR - Jamboree Jazz

19h – KNUCKLE SANDWICH

Jazz contemporani

Vicente López guitarra elèctrica, Miquel Casanova contrabaix, David Gimeno bateria.

Knuckle Sandwich és un trio amb molta força i energia, però també transmet un ambient íntim, magnètic. López, Casanova i Gimeno interpreten un repertori divers que inclou estàndards de jazz, cançons populars adaptades i composicions pròpies. Knuckle Sandwich cerca una sonoritat pròpia i suggeridora.

@miqueletcv @vicente.lopez97 @dvgimeno

 

20.30h – LLORENÇ COLOMAR TRIO

Hip hop/funk/Jazz

Llorenç Colomar piano, Cala Quintero baix i veu, Rafa Motila bateria i veu.

Llorenç Colomar Trio és un grup format per tres companys de classe a l’Escola Superior del Taller de Músics (ESEM). El pianista i compositor Llorenç Colomar, líder de la formació, presenta una selecció de peces d’autoria pròpia amb influències de jazz i música moderna. El trio també toca versions de temes coneguts de funk i hip hop.

@cala_quintero@skinnyblond

 

22h · ÀLEX DUATO

Pop

Visiones de Oniria

Alex Duato piano i veu, Aina López saxo alt i cors, Néstor Pérez guitarra elèctrica, Eric Elias baix elèctric i sintetitzadors, Abril Saurí bateria i pad.

Alex Duato lidera un quintet amb repertori d’autoria pròpia. Format a Basilea, a on va ser deixeble de Brad Mehldau, Guillermo Klein i Aydin Essen, Duato va recalar a Barcelona per completar els seus estudis a l’ESMUC. En el seu estil conviuen les arrels jazzístiques amb la passió pel pop i el mainstream. Al Mas i Mas i Mas’22, Duato presentarà el seu primer disc en solitari, ‘Visiones de Oniria’, enregistrat i autoproduït després de dos anys de feina.

alex.duatorodriguez@alexduatomusic@abril_drums@ainapla_@nestor_oasis@ericelias_

BCN PEOPLE amb ÀLEX DUATO i LLORENÇ COLOMAR

Des de
4 Socis
7 Entrada
Horari i Sala
Comparteix-lo