BCN PEOPLE amb Magalí Datzira i ATENEA CARTER - Jamboree Jazz

19h· ATENEA CARTER

R&B/Neo Soul

Atenea Carter veu i piano (solista).

Atenea Carter (Barcelona, 1992) va créixer en una família de dones artistes i va començar a tocar el piano als sis anys. Als tretze anys ja estudiava jazz al Taller de Músics i l’escola Jam Session, i amb quinze era corista d’artistes com Arianna Puello i Gertrudis. Més tard, va iniciar un projecte com a compositora amb Another Way, grup amb el qual va fer més de 200 concerts en sales com Harlem, Hard Rock i Razzmatazz, a on va guanyar el Premi a Millor Cantant al concurs Big Cast Live! En paral·lel, va liderar el grup Atenea Carter & The Mighty Might. En l’actualitat, encapçala propostes com Groove Collective. Al Mas i Mas’22 es presentarà literalment en solitari, una mostra del seu talent com a artista. Les seves influències: neo-soul, r’n’b i jazz.

Facebook: @ateneacarter / Instagram: @ateneacarter /Twitter: @ateneacarter

 

20.30h · MAGALÍ DATZIRA

Jazz

Magalí Datzira veu i contrabaix, Vernat guitarra, Toni Mora teclat, David Gimeno bateria.

Magalí Datzira és una contrabaixista, cantant i compositora de Barcelona que ha crescut tota la vida en un ambient musical. En la seva trajectòria, ha participat en diversos projectes de jazz, com a col·laboradora i també com a líder. Justament, des de fa un temps treballa en la seva pròpia música, amb un seguit de cançons que en alguns casos va compondre fa anys. A mitjans de 2021, va publicar el seu primer EP, titulat ‘</3’. Al Mas i Mas’22 presentarà per primer cop en directe la seva música amb banda pròpia. El concert inclourà la resta de singles que ha anat publicant durant els darrers temps. Serà l’avançament, en exclusiva, del repertori del seu primer disc en solitari, el llançament del qual està previst per a la tardor d’aquest any.

magalidatziramusic/

@magalidatzira / @TONIMORATUR @DVGIMENO @VERNART.MP3

 

22h – ATENEA CARTER & CAPTAIN’S BROTHERHOOD

Soul & Funk

Atenea Carter veu, Lorenzo Spinozzi guitarra, Hernán Fridman baix, Pau Gurpegui bateria.

El mateix dia en què actuarà literalment en solitari, és a dir a veu i piano, la cantant barcelonina tornarà a pujar a l’escenari del Jamboree per presentar un dels seus darrers projectes: Atenea Carter & Captain’s Brotherhood. En aquest grup, Carter canta arraulida per un autèntic power-trio —guitarra-baix-bateria. És una banda potent que ja ha triomfat en festivals de tant prestigi com Primavera In Black, a L’Hospitalet. El repertori?: blues, soul, r’n’b…

 

BCN PEOPLE amb Magalí Datzira i ATENEA CARTER

Des de
4 Anticipada
7 No anticipada
Horari i Sala
Comparteix-lo