BCN PEOPLE: Arnal Dúo + MANTÒNIA GILI GROUP + Kòt Lapè - Jamboree Jazz
19h Arnal Dúo

Paulina Arnal veu, Marcelo Arnal piano.

A veu i piano, Paulina i Marcelo Arnal ofereixen un recorregut íntim mitjançant un repertori jazzístic amb aires llatins. Al Jamboree, a més, comptaran amb un convidat molt especial: Guillermo Calliero, un dels grans trompetistes del nostre jazz.

20:30h Mantònia Gili Group

Maria Antònia Gili trompeta/flugel, Carles Medina saxo tenor, Camil arcarazo guitarra, Toni Mora piano, Juan Pastor contrabaix, Adrià Claramunt bateria.

La trompetista mallorquina Maria Antònia Gili encapçala aquest grup amb el qual interpreta un seguit de temes propis escrits entre el 2018 i el 2022. El repertori va sorgir de la necessitat d’expressar i compartir l’enyorança, l’agraïment, l’estima i els esdeveniments del dia a dia. Fou el resultat d’una teràpia musical en la qual va fusionar les seves arrels amb altres estils; tot plegat, arran de l’experiència de tocar amb diversos grups a Mallorca i Barcelona. Al Jamboree presentarà el primer disc de Mantònia Gili Group, gravat en directe el juliol de l’any passat.

22h Kòt Lapè

Pau Gil veu i Guitarra, Climent Campà percussió i veu, Sergi Murcia baix elèctric, Roger Herrero teclats.

Kòt Lapè presenta el seu últim disc, ‘Todo Lo Bueno’, una explosió de sabors amb una fusió d’estils com ara jazz, funk, salsa, bolero i música brasilera amb lletres vivencials.

BCN PEOPLE: Arnal Dúo + MANTÒNIA GILI GROUP + Kòt Lapè

Comparteix-lo