BCN PEOPLE: BACKING TRACK + DELIGHT + S.R.F.A.X Funk Collective - Jamboree Jazz
19h BACKING TRACK

Josep Munar guitarra eléctrica, Lluís Borrell bajo eléctrico, David Gimeno batería.

Backing Track és un trio format per Josep Munar, a la guitarra elèctrica, Lluís Borrell, al baix, i David Gimeno, a la bateria que explora les sonoritats del guitar-trio en estils musicals com ara el funk, el r&b, el blues i el rock. El repertori inclou temes propis.

20:30h DELIGHT

Naima Ventura Marsal piano, Roger Pi Sarda batería, Jaume Àvila Català bajo, Maria del Rio Llovet voz.

Delight és un duet femení amb dos talents de la música catalana: Naima Ventura (piano) i María del Río (veu). Des d’una visió instrospectiva i íntima, aquest projecte artístic desprèn tendresa i honestedat. El seu missatge transmet les més profundes inquietuds i sentiments de les dues artistes, amb naturalitat i amb l’experiència de més de cinquanta actuacions amb aquesta proposta. Juntes i per separat han tocat al Jamboree i a esdeveniments com el Festival Jazz Granollers i Festival Monocicle. L’any 2021 van presentar el seu primer single, i el 2022 el primer disc, ‘I’ll Be Back in June’ (Au! Records), produït per Arnau Figueres i Joaquim Saigi. Les seves arrels i influències van del jazz, que van estudiar al Conservatori del Liceu, a estils com ara el neo-soul, el pop i l’electrònica. Entre altres referents, anomenen a Moonchild, Nick Hakim, Hiatus Kaiyote, Erykah Badu, Frank Ocean i Daniel Caesar.

22h S.R.F.A.X Funk Collective

Sara Lilu voz, Roger Herrero piano, Frederico Vannini guitarra, Xavi Veres bajo eléctrico, Artur Ponsà batería.

Cinc artistes s’han unit per omplir els seus cossos —i els vostres— amb una energia vibrant i una música que farà que bellugueu fins a l’últim os del vostre esquelet. Prepareu-vos, doncs, per gaudir d’una vetllada plena de ritme i electricitat!

BCN PEOPLE: BACKING TRACK + DELIGHT + S.R.F.A.X Funk Collective

Dimecres 22, Març 2023
Sessions 19:00 19:00
Veure més dates
Des de
6 Anticipada
9 No anticipada
Horari i Sala
Comparteix-lo