CONCERT PER INTERNET - BCN PPL AMB THE SUMMER LOVERS - Jamboree Jazz
CONCERT PER INTERNET – BCN PPL AMB THE SUMMER LOVERS

CONCERT EN LÍNIA! L’entrada de concert en Streaming no permet en cap cas l’entrada a la sala per gaudir d’un espectacle en directe. No es podran bescanviar entrades en streaming per entrades pressencials.

  • 19h · JOANA VOISIN i ARMANDO ERENAS

Jazz i músiques del món

Joana Voisin veu, Armando Erenas guitarra elèctrica.

Aquest duet de guitarra i veu proposa un viatge sonor per la música brasilera I les balades de jazz, però també per la música clàssica, llatinoamericana, la rumba i blues. L’objectiu de tot plegat és confegir repertori que giri al voltant de la temàtica de l’amor. Voisin i Erenas creen d’aquesta manera un punt de trobada entre mons diferents i complementaris.

joana.voisin / joana_voisin / joana_voisin

armandoerenasguitar / @armandoerenas / @Armandoerenas

 

  • 20.30h · ERIC ABRIL TRIO

Soul, RnB

Eric Abril piano, teclats i veu,  Eric Elias baix electric, Joan Agulló bateria.

Eric Abril és un pianista i cantant que actualment estudia a l’ESMUC. Destaca com a creador de cançons i com a instrumentista amb personalitat pròpia; també per confegir un repertori íntim i contundent, amb influències de jazz, r’n’b i soul. L’acompanyen els seus inseparables Eric Elias, al baix, i Joan Agulló, a la bateria.

 @ericabrilmusic

 

22h · THE SUMMER LOVERS presenta Takin’off

Swing, Blues & Boogaloo

Rhys Pyefinch veu i saxo, Carles Gutiérrez guitarra, Alejandro García contrabaix, Nicolás Correa bateria.

The Summer Love és una banda barcelonina fundada el 2004 per músics de diferents països. Liderada per Rhys Pyefinch, homenatja als músics preferits d’aquest cantant i saxofonista londinenc, és a dir, a Nat King Cole, Louis Armstrong i Frank Sinatra, entre d’altres. The Summer Love és un projecte elegant i divertit, amb una posada en escena i un espectacle que són una autèntica explosió d’energia. En aquest grup, la qualitat de la música i l’alegria desenfrenada van de bracet.

thesummerloversbcn / @thesummerloversbcn