CONCERT PER INTERNET - NAMINA - Jamboree Jazz

CONCERT EN LÍNIA! L’entrada de concert en Streaming no permet en cap cas l’entrada a la sala per gaudir d’un espectacle en directe. No es podran bescanviar entrades en streaming per entrades pressencials.

Presenta “Un Udol”

Namina veu, guitarres, merlin, Pep Gol trompeta, melòdica, cors i teclat, Xevi Matamala bateria, trompeta, cors, Pep Rius contrabaix.

Namina és el nom artístic de la música catanobrasilera Natàlia Miró do Nascimento. L’any 2003 va iniciar la seva carrera en solitari, component cançons que s’emmirallaven en l’estil de Janis Joplin, Tom Waits, Patty Smith, Cesária Évora, Tom Jobim i Billie Holiday, entre d’altres; un conjunt eclèctic d’influències que va formar la seva peronalitat artística. El 2014 va enregistrar el seu primer àlbum com a líder, una trajectòria discogràfica que inclou tres referències més. Al Mas i Mas’22 presentarà el seu quart treball, ‘Un Udol’, amb cançons d’autoria pròpia, versions i composicions a quatre mans; un repertori amarat de blues, música brasilera, folk i jazz.

CONCERT PER INTERNET – NAMINA

Des de
5 Anticipada
5 No anticipada
Horari i Sala
Comparteix-lo