CONCERT PER INTERNET - RHYTHM’N’JAMBOREE PRESENTA BBBB FEAT. WAX BOOGIE - Jamboree Jazz

CONCERT PER INTERNET – RHYTHM’N’JAMBOREE PRESENTA BBBB FEAT. WAX BOOGIE

Horari
Veure anteriors
Diumenge 25, Setembre 2022
20:30
Preu
Des de
5 Anticipada
5 No anticipada

CONCERT EN LÍNIA! L’entrada de concert en Streaming no permet en cap cas l’entrada a la sala per gaudir d’un espectacle en directe. No es podran bescanviar entrades en streaming per entrades pressencials.

Ster Wax veu, David “Boogie“Giorcelli piano, Duska Miscevic, Ignasi Poch saxo alt, Pol Prats, Nil Mujal saxo tenor, Nuria Vitó saxo baríton, Jaume Torné, Victor Verges trompeta, Aram Montagud, Igor Kossenkov trombó, Héctor Martín guitarra, Ivan Kovacevic contrabaix i direcció, Ramon Angel Rey bateria.

Els darrers anys, Wax & Boogie s’ha consolidat com a una de les millors i més valorades propostes de l’escena del blues, el rhythm’n’blues i el boogie-woogie. La cantant Ster Wax i el pianista David Giorcelli han sabut captar com no n’hi ha gaires el veritable esperit de la música tradicional afroamericana i alhora transformar-lo en el seu mitjà d’expressió. El coneixement de Wax & Boogie del llenguatge de la música negra és ampli, ric i divers. Aquest cop, pugen a escena amb el suport i els arranjaments salvatges de la Barcelona Big Blues Band (BBBB). Dirigida pel contrabaixista serbi Ivan Kovacevic, la BBBB és una de les orquestres més poderoses del circuit de swing, jazz, blues i r’n’b del país, una banda que crea una sonoritat enèrgica, salvatge i a la vegada sofisticada; un clàssic de la programació del Jamboree.

www.barcelonabigbluesband.com

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063681094834

@waxandboogie@david_el_del_woogie@sterwax

www.ivankovacevic.com

Contingut addicional
Comparteix-lo