CONCERT PER INTERNET - SÉBASTIEN JOULIE GROUP PRESENTA FEELINGS (FSNT) - Jamboree Jazz

CONCERT EN LÍNIA! L’entrada de concert en Streaming no permet en cap cas l’entrada a la sala per gaudir d’un espectacle en directe. No es podran bescanviar entrades en streaming per entrades pressencials.

Sébastien Joulie guitarra, Stephan Moutot, saxos tenor i soprano, Benoît Thévenot piano, Michel Molines contrabaix, Charles Clayette bateria.

Concert de presentació del darrer treball de Sébastien Joulie (FEELINGS), produït i editat per Fresh Sound Records. La música de Joulie és una cruïlla, entre l’herència afroamericana i les seves composicions i interpretació decididament modernes i originals. Un projecte que inclou el seu vell amic de la New School University de Nova York, en Stephan Moutot, saxofonista tenor i soprano, i que treballa a banda i banda de l’Atlàntic, essent especialment molt actiu als Estats Units amb el quintet “THE FLAIL”. Dues veus que es combinen a la perfecció, amb arranjaments que generen climes incendiaris amb ritmes intensos, i a la vegada amb balades gairebé enigmàtiques, sobre una excel·lent secció rítmica.

sebastien.joulie.7

CONCERT PER INTERNET – SÉBASTIEN JOULIE GROUP PRESENTA FEELINGS (FSNT)

Des de
5 Anticipada
5 No anticipada
Horari i Sala
Comparteix-lo