Corto.Alto + Soweto Kinch - Jamboree Jazz

Liam Shortall trombó, Mateusz Sobieski saxo tenor, Harry Weir tenor saxo, James Mackay guitarra, Fergus McCreadie teclats, Luca Pisanu baix, Graham Costello bateria.

Corto.alto és un col·lectiu de jazz de Glasgow que fa més d’un any llançant música nova cada 3 setmanes des de la comoditat de Flat 435. Amb la seva última cançó en directe es publicarà el 26 de juny, que comptarà amb la icona del jazz britànic Soweto Kinch. , Henry va tenir una xerrada amb l’home darrere del projecte, el multiinstrumentista i el bon tipus Liam Shortall. Van parlar sobre el confinament, el Drum n Bass i l’escena nu-jazz de Glasgow.
corto.alto és el naixement del premiat multiinstrumentista, compositor, productor i artista visual Liam Shortall. Liam ha treballat com a trombonista, guitarrista i productor musical a Glasgow des dels 16 anys. Actualment treballa amb nombrosos grups musicals i projectes guardonats a Escòcia com ara Graham Costello’s STRATA, Scottish National Jazz Orchestra, Tom McGuire & The Brassholes, AKU! & Fat-Suit.

El projecte inaugural de Liam, corto.alto reuneix músics de diferents gèneres d’arreu del món per explorar sons nous i originals al món del jazz i més enllà.

Corto.Alto + Soweto Kinch

Des de
18 Socis
22 Entrada
Horari i Sala
Comparteix-lo