BARCELONA PEOPLE amb FRANKI RAMOS SEXTET - Jamboree Jazz
BARCELONA PEOPLE amb FRANKI RAMOS SEXTET

Space Espècies

Franki Ramos saxo alt, soprà i pedalera, Iago Aguado guitarra elèctrica, Tom Amat piano, teclats i sintetitzador, Juan Pastor contrabaix, Adri Claramunt bateria, Alberto Garrido percussió i Pad.

Franki Ramos és un jove saxofonista i flautista d’Alacant que ha irromput a l’escena barcelonina amb un primer disc, ‘Spaces Espècies’, basat en l’arrel exploradora del jazz europeu, però amb influències de les músiques del sud —flamenc, latin— i el rock. No en va, Ramos ha treballat en propostes com Juanito Makandé, El Canijo de Jerez, Reincidentes i Carlos Sarduy. ‘Spaces Espècies’ recull l’experiència de Ramos en diverses escenes —tel·lúriques, d’arrel— i alhora la seva formació com a jazzista. Ramos ha fet feina amb Giulia Valle, Fèlix Rossy, Toni Vaquer, Gorka Benitez, Perico Sambeat i el Liceu Jazz Grup, entre d’altres, i ha estat distingint en festivals com Música Viva (Almeria) i Jazz de Balaguer, i pel mateix Conservatori del Liceu. “Si alguna cosa té en Fran i la seva música és molta veritat fluint per les seves venes, pura música,” diu Gorka Benitez.

FACEBOOK

fran.ramos.saxo  / adria.claramuntnavarro  / tom.amat.1 / alberto.garridolopez.3 / iagovishudda.aguadocoll / juan.pastorgimenez.5

INSTAGRAM:

@fr4nkisco / @garridoremifasol / @aromatic_tom / @httjuanito_gimenez / @iagoaguadomusic / @adriaclaramunt