Jamboree Jam: German Barrera Quintet - Jamboree Jazz
JAM

La Jamboree Jam és la jam session més antiga de Barcelona i on pots trobar-te els millors músics del món.

La sessió comença amb un concert d´un grup de latin-jazz a les 7 de la tarda. A partir de les 8.30 de la tarda, la Jamboree Jam queda oberta per a qualsevol músic que vulgui pujar a tocar. Tot i que les Jams són de latin jazz, no hi ha cap problema en tocar altres músiques com jazz, blues, funk, soul, hip hop, etc.

Per participar a la Jam Session, només has d’acudir a la sala amb el teu instrument (excepte si toques la bateria, el piano o el contrabaix) i demanar que t’apuntin a la llista. Si és la primera vegada que vens, et suggerim a més, que busquis el coordinador de la Jam (@el___alejandro) perquè et faci un cop de mà i resolgui els dubtes que puguis tenir.

 

German Barrera Quintet

Guillermo Calliero trompeta, Rafa Madagascar piano, Oriol Martínez congues, Ramon Olivares cajon i, German Barrera contrabaix i baix elèctric.

Afro Llatinoamèrica a la Jamboree Jam a càrrec de German Barrera Quinteto, un grup format també pel pianista Rafa Madagascar, el trompetista Guillermo Caliero i els percussionistes Ramón Olivares i Jonathan Mina. Un grup de músics molt presents i actius a l’escena nacional i internacional del jazz i el latin-jazz.

Aquest quintet ens presenta un repertori de temes originals del disc “German Barrera – Afro Llatinoamèrica Quintet” gravat en directe al Festival de Jazz – Ajazzgo al teatre Jorge Isaacs de Cali (Colòmbia) i que es pot escoltar a totes les plataformes digitals.

Un concert amb profundes arrels llatinoamericanes, de grans músics i de música brillant.

 

Instagram: @germanbarreramusic

Jamboree Jam: German Barrera Quintet

Dilluns 29, Gener 2024
Sessions 19:00
Veure més dates
Des de
8 Socis
12 Entrada
Horari i Sala
Comparteix-lo