JEAN TOUSSAINT ‘REMEMBER THE MESSENGERS’ - Jamboree Jazz

JEAN TOUSSAINT ‘REMEMBER THE MESSENGERS’

Preu
Des de
27 Anticipada
27 Taquilla
Tiquet

AUTORITZACIÓ MENORS

Jean Toussaint, juntament amb Wayne Shorter, Freddie Hubbard, Eddie Henderson i més recentment Wallace Rooney i Mulgrew Miller, va ser membre d’una de les grans edicions d’Art Blakey ‘s Jazz Messengers. En aquest concert es repassen algunes de les grans músiques interpretades pel grup i per altres edicions dels Messengers, així com peces originals de Jean, i es presenta una alineació internacional de músics estel·lars de jazz d’avui en dia que són part de la GMF Barcelona 19.

“Art va ser un dels líders de banda més inspiradors, i considerat un dels més grans. Venen a la ment noms com Duke Ellington, Count Basie i Miles Davis. Tots ells tenien una forma inclusiva de dirigir la banda que feia que cada membre se sentís part de la família a través de la música, l’Art ens va animar a esforçar-nos i arribar més enllà de nosaltres mateixos i treballar com un de sol per crear emoció sense perdre mai de vista a l’audiència.

L’Art solia dir “no importa com de complex vols jugar sempre i quan et balancegis i juguis des del cor”, llavors ell citava al gran John Coltrane com a exemple.

L’hi dec tot al gran Art Blakey i seré un Jazz Messenger de per vida “.

Components
Jean Toussaint
Saxo tenor
Perico Sambeat
Saxo alto
Percy Pursglove
Trompeta
Bruce Barth
Piano
Mark Hodgson
Contrabajo
Stephen Keogh
Batería
Contingut addicional
Comparteix-lo