Llorenç Colomar featuring Joander Cruz - Jamboree Jazz

Llorenç Colomar featuring Joander Cruz

Horari
Veure anteriors
Dissabte 25, Juliol 2020
20:00
22:00
Preu
Des de
10 Anticipada
Tiquet

AUTORITZACIÓ MENORS

Llorenç Colomar piano, Antonino Restuccia contrabaix, Nicolas Correa bateria (x confirmar), Joander Cruz saxo (músic convidat).

Llorenç Colomar malgrat la seva joventut (20 anys), té molt recorregut en els escenaris, actuant en directe des dels 15 anys i actualment té una reputació de jove talent dins l’escena musical barcelonina. Format en piano clàssic als seus inicis, va decidir formar-se en Jazz en la seva adolescència, i actualment el seu estil reb un cúmul d’influències musicals molt variades, com el Latin, Hip Hop, Drum and Bass (i música electrònica en general), flamenc i rock. Ha rebut classes i masterclasses amb professors de molt alt nivell com Santi De La Rubia, Martín Leiton, Néstor Gímenez, Toni Vaquer, etc. També ha tocat amb alguns músics de notable prestigi de Barcelona com Frank Durand, Júlio Bernardo i Robert Castelli, entre altres.

Acompanyat d’Antonino Restuccia, considerat un dels millors contrabaixistes d’Uruguai -el seu país natal-, Nicolás Correa, bateria també d’origen uruguaià, i veterà dels escenaris a Barcelona, i Joander Cruz, saxofonista brasiler que to i portar escassos mesos vivint a Barcelona s’ha fet ràpidament un nom i un espai entre els músics de la zona per la seva forma de tocar plena d’energia i frescor.

Comparteix-lo