Marina BBface & The Beatroots - Jamboree Jazz
Marina BBface & The Beatroots
+18 Soul
Marina BBface & The Beatroots

Marina BBface veu · Alex Zayas guitarra · Joan Vigo baix · Oriol Pidelaserra teclat · Sergi Torrents bateria

 

Després de deixar The Pepper Pots la Marina “BBface” va decidir muntar el seu propi projecte, amb els seus temes i a la seva manera, així va néixer el 2013 Marina BBface & The Beatroots.
I sense perdre un moment el 2014 ja van treure el seu primer disc “Time to Begin”, un impecable directe, un estil propi que beu de diferents i clares influències i sense deixar el Soul old school que els va portar a girar per Espanya i pels principals mitjans.
El 2016 van treure el segon àlbum “Still Beating” on es van consolidar com un projecte de referència de l’escena negra espanyola, el 2017 va sortir “How Far You Can Go”.
Ara després d’un llarg silenci i amb una formació en part renovada tornen més forts que mai amb el nou disc Journey, amb un so molt madur i cuidat.
Un viatge pel camí personal de la cantant on plasma cançó per cançó una etapa: maternitat, separació, solitud, superació…
Aquestes cançons no us deixaran indiferent, funk, soul, rock… cada cançó és un univers sonor. Producció de 10 de la mà de Marc Tena gravat a Feelback Studio.

 

Instagram

@marinabbfaceandthebeatroots

 

Concert per a majors de +18 anys.

divendres 25, octubre 2024
Jamboree Sala 1 Plaça Reial, 17, 08002 Barcelona
+ dates
12 Socis
15 Entrada
Fer-se Soci
Tria l’horari