RAPHAEL WRESSNIG & THE SOUL GIFT BAND - Jamboree Jazz

Raphael Wressnig, Hammond B-3 i veu, Gisele Jackson veu (diumenge 4), Enrico Crivellaro guitarra, Hans-Jürgen Bart bateria.

L’organista Raphael Wressnig no és un intèrpret a l’ús del Hammond B-3, sinó un músic virtuós, que exhibeix un estil energètic, torrencial, batejat per ell mateix com a “organ-heavy soul & funk.” Els ritmes més sincopats de la música afroamericana reviuen a les mans —i els peus— de Wressnig. El músic d’origen austríac combina veu i melodies amb el so del teclat, i alhora executa un baix imbatible. És, a més, creador d’un estil propi, singular, en el qual barreja elements de soul, funk, jazz i blues. Considerat el “Millor Organista de l’Any” pels lectors de la revista Dowbeat, Wressnig encapçala un grup, The Soul Gift Band, amb el qual proposa un xou trepidant. Rapahel Wressnig & The Soul Gift Band ha editat vint discos, amb títols com ‘Soul Gumbo’, gravat a Nova Orleans amb figures com Jon Cleary, George Porter Jr (The Meters) i Walter ‘Wolfman’ Washington, i ‘Chicken Burrito’, en companyia del bateria James Gadson. Un grup “virtuós” i de “groove imparable,” segons Downbeat, recala a la cava de la plaça Reial durant dos dies.

L’actuació de diumenge comptarà amb la col·laboració estel·lar de la gran Gisele Jackson, una de les veus més rellevants de la música afroamericana, una artista que ha treballat amb Ray Charles, Donna Summer i James Brown i ha enregistrat èxits com “Love Commandments”.

 

www.raphaelwressnig.com

RAPHAEL WRESSNIG & THE SOUL GIFT BAND

Des de
22 Socis
25 Entrada
Horari i Sala
Comparteix-lo