THE GOLIARDS COLLECTIVE - Jamboree Jazz

THE GOLIARDS COLLECTIVE

Horari
Veure anteriors
Dimecres 22, Juliol 2020
20:00
22:00
Preu
Des de
10 Anticipada
Tiquet

AUTORITZACIÓ MENORS

Ska

Pau Gil veu, Javier Sánchez saxo, Albert Clapés trompeta, Pep Seguí trombó, Albert Poll guitarra, Sepe Peñalver teclats, Sergi Múrcia baix i cors, Pol Leiva bateria.

The Goliards Collective  és un projecte musical que parteix de vuit amics que han compartit gran part de la seva formació musical a les aules del Taller de Músics de Barcelona.

Aposten per passar pel sedàs de les músiques jamaicanes els temes més insignes del jazz i l’època daurada del swing, així com hits que van arribar fins al capdamunt de les llistes radiofòniques de la mà d‘estrelles com Madonna, The Beatles o Alicia Keys; la llum de la diva del soul Amy Winehouse també ha passat pel seu prisma tropical.

L’objectiu és transportar a l’escenari l’ambient de les postals idíl·liques del Carib , fent que tothom que s’acosti a veure’ns no pugui resistir l’irremeiable desig de posar-se a ballar amb la nostra música i que com a mínim s’ho passi tan bé com ens ho passem nosaltres. Què hagués passat si Harlem fos un barri de Kingston? I si el Carrer 52 fos una transitada avinguda a Trinitat i Tobago? Mai ningú ho podrà saber, però aquesta és la proposta que presenta The Goliards Collective.

Contingut addicional
Comparteix-lo