Sam Newbould Quintet - Jamboree Jazz

Sam Newbould saxofón alto, composiciones · Bernard van Rossum saxofón tenor · Xavi Torres piano · Jort Terwijn bajo · Guy Salamon batería

 

«Un mosaic musical d’idees futuristes i harmonies de jazz independent» (Revista Windout), el Quintet de Sam Newbould és una formació internacional de cinc membres premiada, amb membres del Regne Unit, Espanya, Israel i els Països Baixos. Amb base a Àmsterdam, el quintet va guanyar el prestigiós segell Keep an Eye Records el 2019 i va ser seleccionat com a artista al Festival Showcase InJazz 2021. Descrit com un «foraster arquetípic del jazz», Newbould té un enfocament sense inhibicions a l’hora d’escriure, creant música que és audaç sense excuses, combinant virtuosisme amb bellesa i simplicitat crua.

La banda està de gira per Europa donant suport al llançament del seu tercer àlbum ‘Homing’, que va sortir a ZenneZ Records al juny de 2024. La formació inclou a Bernard van Rossum (saxòfon tenor), Xavi Torres (piano), Jort Terwijn (baix) i Guy Salamon (bateria).

 

Facebook

Sam Newbould

Instagram

@newboulds

Sam Newbould Quintet

Viernes 25, Octubre 2024
Sesiones 19:00 20:30
Ver más fechas
Desde
20 Socios
24 Entrada
Horario y Sala
Compártelo