Christian McBride - Remembering Ray Brown with Benny Green and Greg Hutchinson - Jamboree Jazz
MCBRIDE
Jazz
Christian McBride – Remembering Ray Brown with Benny Green and Greg Hutchinson

Christian Mcbride contrabaix · Benny Green piano · Gregory Hutchinson bateria

 

Christian McBride és un baixista, contrabaixista, compositor, productor, director d’orquestra, arranjador i guanyador de vuit premis GRAMMY. És el director artístic del històric Festival de Jazz de Newport, al Centre d’Arts Escèniques de Nova Jersey (NJPAC), el Festival de Jazz TD James Moody i el Museu Nacional de Jazz a Harlem. McBride també és un educador respectat i defensor de l’aprenentatge de la música en els més joves, també exerceix com a director artístic de Jazz House KiDS i Jazz Aspen Snowmass Summer Sessions. A més de la direcció artística i les gires constants amb els seus conjunts, presenta “Jazz Night in America” de NPR i “The Lowdown: Conversations With Christian” a SiriusXM.

Ja sigui darrere, sota o lluny d’ell, Christian McBride sempre forma part de la música. Des del jazz fins al R&B, el pop/rock i el hip-hop/neosoul fins a la música clàssica, amb una mà que sempre busca nous reptes i l’altra estesa en companyonia (i potser amb la insinuació d’un desafiament) convidant-nos a unir-nos a ell.

Amb aquesta formació del Remembering Ray Brown Trio, McBride s’uneixen el pianista Benny Green i el bateria Greg Hutchinson, que van treballar extensament sota la tutoria del gran líder de banda i col·laborador de Dizzy Gillespie, Ray Brown.

 

Facebook Facebook Facebook

Christian McBride · Benny Green · Greg Hutchinson

Instagram Instagram Instagram

@chrmcbride · @bennygreenofficial · @gregoryhutchinsonofficial

 

El preu no inclou les despeses de gestió.

Obertura de portes: 30 minuts abans del concert.

dissabte 9, de novembre 2024
Jamboree Sala 1 Plaça Reial, 17, 08002 Barcelona
+ dates
90 Socis
90 Entrada
Fer-se Soci
Tria l’horari