Scott Henderson Trio - Karnevel! Tour - Jamboree Jazz
Scott Henderson Trio - Karnevel! Tour
Jazz Rock
Scott Henderson Trio – Karnevel! Tour

Scott Henderson guitarra · Romain Labaye baix · Archibald Ligonniere bateria

Convidada Especial Lina Mastalska guitarra

 

La llegenda de la guitarra Scott Henderson llançarà nou àlbum “Karnevel!”

Scott Henderson llançarà el seu nou àlbum molt esperat “Karnevel!” el 2 de febrer de 2024! L’àlbum anterior de Scott, “People Mover”, va ser votat com a millor àlbum de fusió del 2019 per la revista Jazz Times, i va guanyar tant el millor guitarrista com el millor grup elèctric/jazz-rock/contemporani a l’enquesta dels lectors de JazzTimes.

“Karnevel!” presenta un conjunt divers de belles composicions i demostra la sorprenent capacitat de Scott per combinar elements de jazz, rock, funk i blues d’una manera autèntica, perfecta i musical. Després de 35 anys com a líder d’una banda, Scott és un músic que toca i component continua creixent.

L’àlbum es va gravar en directe a l’estudi amb Romain Labaye al baix i Archibald Ligonnière a la bateria, els mateixos músics de “People Mover”. Després de la sessió en directe, Scott va passar una bona part de temps posant capes de cançons addicionals de guitarra. “Estic content d’haver pogut crear uns quants sons que mai havia fet servir abans”, va dir Scott en una entrevista recent. “La varietat i el ritme són aspectes molt importants d’un disc per a mi, i aquest cobreix molt del territori, des de moments de rock pesat fins a jazz molt harmònic, i hi ha una peça de guitarra en solitari que és una cosa que no he fet en un àlbum. abans”.

Scott va respondre sobre el concepte de l’àlbum: “Ve de ser un fan de la Fira de LA i els carnavals en general, no tant de petit, sinó de ser pare. Disneyland és divertit, però la fira és molt més peculiar, ridícul i sempre divertida. És un ambient boig ple de varietat, com la meva música”.

Nascut el 1954, Scott Henderson va sorgir a la dècada de 1980 amb la seva llegendària banda Tribal Tech i des de llavors s’ha convertit en un dels millors guitarristes i compositors de la fusió de jazz. Scott ha fet gires i enregistra amb Chick Corea, Joe Zawinul de Weather Report, Jean-Luc Ponty i molts altres. Com a líder de la banda, Scott ha fet gires per més de 70 països i ha publicat més de 20 àlbums. Al llarg de la seva carrera, ha guanyat nombrosos premis al millor guitarrista a les revistes Guitar Player i Guitar World, i ha estat a la portada de moltes revistes internacionals de guitarra.

“Pocs jugadors s’han unit a l’esperit del jazz i el rock amb tanta èxit com Scott Henderson, que constantment crea obres mestres de sofisticació harmònica, energia exagerada i bellesa tonal. Està plenament impregnat de la tradició tant del jazz com del rock, i els ha teixit junts per crear una de les veus més poderoses de la guitarra de fusió”. – Revista Guitar Player

 

Facebook

Scott Henderson

Instagram Instagram Instagram Instagram

@scotthendersontrio 

@romainlabaye

@archibaldligonniere

@lina.mastalska

 

www.scotthenderson.net

divendres 21, de març 2025
Jamboree Sala 1 Plaça Reial, 17, 08002 Barcelona
+ dates
35 Socis
40 Entrada
Fer-se Soci
Tria l’horari