Ay Trick - Jamboree Jazz
Ay Trick
+18 Funk
Ay Trick

Adrian Black veu, percussió · Manu Linois guitarra · Sam Keri baix · André Walker bateria

 

🎃 Preparat per a un Halloween Funky amb Ay Trick al Jamboree! 🎃

Barcelona, prepara’t per a una nit de funk i diversió! L’1 de novembre de 2024, la Sala 1 del Jamboree es transformarà en la festa de Halloween definitiva, vibrarà amb els irresistibles ritmes d’Ay Trick. Això forma part de la seva gira de cap de setmana de Halloween de 3 dies des de València a Barcelona, acabant a Madrid. La banda de Funk Soul Hip-Hop més popular torna i està preparada per fer-te ballar tota la nit. Les portes s’obren a les 10 PM, i no voldràs perdre’t aquesta celebració de Halloween!

 

Per què has de ser-hi:

La música d’Ay Trick és una vibrant barreja de Funk, Soul i Hip-Hop que et farà moure’t, ballar i perdre’t en el ritme. Coneguts per les seves captivadores actuacions en directe i la seva energia contagiosa, Ay Trick promet una nit plena de somriures, ball i pura alegria musical.

Què esperar:

– Increïble Música en Directe: Experimenta el so únic d’Ay Trick mentre interpreten els seus èxits i noves cançons en directe.
– Balla tota la nit: Deixa’t anar a la pista de ball amb amics, altres amants de la música i la vibrant energia de la banda.
– Ambient Agradable: Jamboree proporciona l’escenari perfecte per a una nit de diversió, rialles i records inoblidables.

Codi de Vestimenta:

Es recomana disfressar-se i portar atuendos funky, però no és obligatori. Vine com ets o entra en l’esperit de Halloween amb el teu millor atuendo funky!

 

No et perdis aquesta èpica nit de Halloween plena de música i ball! Compra les teves entrades ara i uneix-te a nosaltres per una nit d’autèntic Funk Soul Hip-Hop. Fem d’aquesta nit una per recordar – ens veiem a la pista de ball!

 

Instagram

@aytrickvlc

 

Concert per a majors de +18 anys.

divendres 1, novembre 2024
Jamboree Sala 1 Plaça Reial, 17, 08002 Barcelona
+ dates
12 Socis
12 Entrada
Fer-se Soci
Tria l’horari