Captain's Brotherhood Playground ft. Jay Kalo & Oumar Ngom - Jamboree Jazz
Jazz Funk Latin
Captain’s Brotherhood Playground ft. Jay Kalo & Oumar Ngom

The Playground

De les entranyes de la Jamboree Jam i el BCN People neix la nova proposta de Jamboree per a les tardes dels dimecres a la Sala 3: The Playground, un espai on col·lectius de músics i artistes de Barcelona, ​​organitzen una llarga sessió de música a visc amb diferents grups, artistes convidats, estrelletes d’aquí i d’allà, dj’s i on també hi ha espai per a l’esbarjo i el joc en aquesta part fonamental de la sessió que anomenem playground.

Cada dimecres, de 7 a 11 de la nit, un col·lectiu de músics diferent organitza el seu Playground. Parla-hi si tu també vols jugar.

 

19h Marcel Barrera, Julián Mujica i Marcel Barrera són un duet piano-veu de música acústica, fresca i intimista. A partir d´un recorregut pels seus estàndards de jazz preferits, mostren la seva amistat i afinitat, forjada tocant junts a les diferents jams de la ciutat de Barcelona.

20.15h Captain’s Brotherhood ft. Jay Kalo & Omar Ngom, The Captain’s Brotherhood és una banda de Barcelona nascuda al si de les jam session del Jamboree, per iniciativa d’Hernán Fridmam i Lorenzo Spinozz. Després d’un període instal·lats al circuit de la música afroamericana de Barcelona, ​​i després de triomfar al cicle BCN People ia les Jams del Jamboree, s’enlairen a les Playground oferint un directe explosiu al costat de Jay Kalo i Oumar Ngom.

21.30 The Playground, cada dimecres un col·lectiu de músics diferent organitza el seu Playground. Parla-hi si tu també vols jugar.

 

Instagram: @fridmanhernan · @lorenzo.spinozzi · @jay_kalo_ · @oumar.ngom.3 · @marcelbarrera · @julianmgm