Jamboree Jam: Alma Brasileira ft Ramiro Pinheiro & Ana Rossi - Jamboree Jazz
Jamboree Jam
JAM
Jamboree Jam: Alma Brasileira ft Ramiro Pinheiro & Ana Rossi

Ana Rossi veu, Ramiro Pinheiro guitarra i veu, Àlvar Monfort tpt, Jonas Santana percussió, Rodrigo Balduino baix i, Nico Correa bateria.

Alma Brasileira és un veritable viatge. Un pelegrinatge feliç i sorprenent pels ritmes del Brasil, que es tradueix en una manera particular de sentir la seva cultura. Aquest quintet es llueix tant a les composicions com a la delicadesa dels arranjaments i les interpretacions talentoses dels seus integrants. Deslliguen pels camins que ha obert el jazz, lliscant per la improvisació, recreant-se en la interacció dels músics i en aquesta desfilada de paisatges i ritmes hi ha, alhora, una homogeneïtat en el concepte, una unitat que respira en la diversitat, un vernís que dóna a tota la mateixa brillantor rodona. Alegria i tristesa. L’optimisme i la desil·lusió. Tot alhora. Les contradiccions de l’ànima brasilera es reuneixen en un repertori centrat en aquest gust agredolç tan peculiar que és una constant en la tradició de la samba i la nitidesa de la Bossa Nova.

 

JAMBOREE JAM

La Jamboree Jam és la jam session més antiga de Barcelona i on pots trobar-te els millors músics del món.

La sessió comença amb un concert d´un grup de latin-jazz a les 7 de la tarda. A partir de les 8.30 de la tarda, la Jamboree Jam queda oberta per a qualsevol músic que vulgui pujar a tocar. Tot i que les Jams són de latin jazz, no hi ha cap problema en tocar altres músiques com jazz, blues, funk, soul, hip hop, etc.

Per participar a la Jam Session, només has d’acudir a la sala amb el teu instrument (excepte si toques la bateria, el piano o el contrabaix) i demanar que t’apuntin a la llista. Si és la primera vegada que vens.

 

Instagram: @ramiropinheiroguitar · @jonasantanaa · @nicolas_correa_vila · @anarossiarias · @alvar.jazz