BARCELONA PEOPLE - Jamboree Jazz

BARCELONA PEOPLE

Horari
Veure anteriors
Dimecres 29, Juny 2022
21:00
Preu
Des de
4 Anticipada
7 No anticipada
BCN People és una nova proposta de Jamboree per la tarda-nit de dimecres. Amb la mateixa energia que les Jamboree Jam, aquest projecte porta els grans músics i formacions sorgides de les jam sessions per fer diversos concerts durant tota la tarda. Concerts non-stop amb la possibilitat de participació dels músics del col·lectiu que hi asisteixin.

Començant la tarda amb un concert de jazz, bossa nova o soul de petit format, la nit derivarà cap a propostes de funk, latin o hip hop, música per no parar de ballar fins la mitjanit. BCN People és un concepte importat dels grans clubs de Nova York que no trigarà a distingir-se com a referent musical a la nostra ciutat.

21:00h ALBA ARMENGOU i VICENTE LÓPEZ DÚO

Alba Armengou trompeta i veu, Vicente López guitarra.

La cantant i trompetista barcelonina Alba Armengou és un dels talents més prometedors del nostre jazz. Amb el guitarrista Vicente López constitueix un duet que destaca per la diversitat d’estils que toca: del swing al folklore llatinoamericà, passant pel be-bop i la música brasilera. Armengou i López submergeixen el respectable en un autèntic viatge sonor. Amb un disc nou de trinca a títol propi, Alba Armengou figura en més de vint referències discogràfiques com a trompetista, cantant i saxofonista.

22:30h ÁLVARO BEICHÍ w/ NED LUD

 

 

Contingut addicional
Comparteix-lo