BCN PEOPLE: Aura i Biel + ML Quartet + LOUR - Jamboree Jazz
BCN PEOPLE: Aura i Biel + ML Quartet + LOUR
  • 19h Álex Duato

Álex Duato piano i veu.

Álex Duato és un jove pianista, cantant i compositor amb un peu al jazz i l’altre a les músiques més actuals. Duato ha actuat diversos cops al Jamboree. Aquest cop, tocarà a trio amb Abril Saurí, a la bateria, i Eric Elias, al baix, companys de curs a l’ESMUC però sobretot amics de tota la vida. No en va, Duato és partidari de fer música amb la gent que més l’inspira. Plegats, interpretaran un seguit de temes del mateix Duato amb els quals coneixereu una mica més la personalitat única i sensorial d’aquest artista.

  • 20:30h ML Quartet

Cristopher Pérez saxo, Biel Harper piano, Lluís Pérez-Villegas bateria, Manuel Luque contrabaix.

ML Quartet és una banda amb estil i temes propis, un grup influenciat pel jazz modern, la música tradicional, el flamenc i la música improvisada. Els seus concerts representen un viatge a través de la música en el qual el públic es capbussa en diversos espais sonors. Els músics llavors interactuen i improvisen amb enginy. ML Quartet és sens dubte un exemple de creativitat entre les noves fornades del nostre jazz.

  • 22h LOUR

Lourdes Trujillo veu, Leo Golo teclats, piano i cors, Carlos Gálvez baix, Jordi Doben bateria.

Lour és el pseudònim de la cantant i compositora valenciana Lourdes Trujillo. Nascuda a Sagunt el 1992, de ben menuda va sentir la necessitat d’expressar-se a través de la música, el cant i la dansa. Va començar a formar-se en l’àmbit de la clàssica fins que va descobrir la música afroamericana. Llavors va forjar un estil propi, eclèctic, impecable des del punt de vista tècnic, i amb una gran presència escènica. Lour viu a Barcelona, des de 2015, a on ha fet estudis de jazz i música moderna. Ara fa poc, va passar per un moment de recolliment, introspecció i autoexploració. Aquella experiència l’ha canalitzat component les cançons de l’EP ‘Luna en Leo’, que presentarà al Jamboree.