BCN PEOPLE: A woman Dressed in Green + The Summer Lovers + Eric Abril Band - Jamboree Jazz
BCN PEOPLE: A woman Dressed in Green + The Summer Lovers + Eric Abril Band
  • 19h Magda Garre sings Folkballads

Magda Garre veu, Eddie Mejía guitarra i veu.

La cantautora Magda Garré presenta al Jamboree un homenatge a diverses cantants femenines de la dècada dels 70. A duet, en companyia del guitarrista Eddie Mejía, recupera cançons d’artistes com ara Sibylle Baier, Tia Blake i Linda Perhacs, i també interpreta obra pròpia inspirada en el gènere del folk. Un tribut a un univers farcit de gemmes ocultes.

  • 20:30h The Summer Lovers

Rhys Pyefinch veu i saxo, Brischetto Giuseppe Salvatore Nazzareno trompeta, Carles Gutiérrez guitarra, Alejandro García contrabaix, Nico Correa bateria.

The Summer Lovers és una banda barcelonina fundada el 2004 per músics de diferents països. Liderada per Rhys Pyefinch, homenatja als músics preferits d’aquest cantant i saxofonista londinenc, és a dir, a Nat King Cole, Louis Armstrong i Frank Sinatra, entre d’altres. The Summer Lovers és un projecte elegant i divertit, amb una posada en escena i un espectacle que són una autèntica explosió d’energia. En aquest grup, la qualitat de la música i l’alegria desenfrenada van de bracet.

  • 22h Eric Abril Band

Eric Abril piano i veu, Adrian Miras guitarra, Daniel Ocon teclats, Joan Agullo bateria, Eric Elias baix.

Eric Abril és un pianista i cantant que actualment estudia a l’ESMUC. Destaca com a creador de cançons i com a instrumentista amb personalitat pròpia; també per confegir un repertori íntim i contundent, amb influències de jazz, r’n’b i soul. L’acompanyen els seus inseparables Eric Elias, al baix, Joan Agulló, a la bateria, Adrián Miras, a la guitarra, i Daniel Ocón, als teclats.