BCN PEOPLE: Atenea Carter + Javier Rojo 4et + Ned Lud ft. O.P.B. - Jamboree Jazz
Atenea Carter

Atenea Carter veu i piano.

Atenea Carter expressa el seu relat més íntim amb aquesta posada en escena en solitari, i ens proposa un recorregut per les grans figures del r&b i el soul. A piano i veu protagonitza una vetllada que promet ser exquisita. Una bonica forma de celebrar al Jamboree el Dia Internacional de la Música.

Javier Rojo 4et

Vicente López guitarra, Joan Codina contrabaix, Enric Fuster bateria, Javier Rojo saxo tenor.

El quartet liderat pel saxofonista Javier Rojo és una formació de jazz contemporani amb composicions del líder i de la resta del grup. Després de viure cinc anys a Barcelona, a on va estudiar amb músics de l’altura de Santi de la Rubia, Perico Sambeat i Lluc Casares, Javier Rojo viu actualment a Basilea, com alguns membres del seu grup. A la ciutat suïssa és alumne del prestigiós Jazzcampus, amb professors com ara Mark Turner, Chris Cheek, Brad Mehldau, Lionel Louke, Larry Grenadier i Jordi Rossy.

Ned Lud ft. O.P.B.

Eric Elías baix, Nestor Pérez guitarra, Jordi Doben bateria, O.P.B. MC.

Ned Lud du el groove per bandera. Les influències del r&b, el hip-hop, el jazz i el soul, entre altres estils, i la improvisació, la complicitat i la diversió, són els trets essencials d’aquest jove trio de Sabadell. El seu és un projecte amb identitat pròpia en l’àmbit de la composició i la producció, i en el de l’experimentació sònica. Per altra banda, destaca la col·laboració constant amb altres instrumentistes, cantants i rapers. El directe d’aquesta banda és explosiu, farcit de ritme i energia. Cada cop que puja a l’escenari, Nel Lud emprèn el vol amb música nova, en creació constant. Un bon exemple el trobem en aquesta sessió amb O.P.B, un artista matadeperenc de hip-hop amb innegable segell propi. O,P.B ha fet treballs autoproduïts com ara ‘El Millor Que Ha Passat Mai’ (2021), ‘Dialectic Beings’ (2019), amb The Re-Fugees, i diversos EP. El seu estil és molt versàtil en la sonoritat i el ritme, amb produccions de BoomBap clàssic o ritmes més Lo-Fi que s’acosten al Trap, entre altres tendències.

BCN PEOPLE: Atenea Carter + Javier Rojo 4et + Ned Lud ft. O.P.B.

Comparteix-lo