BCN PEOPLE: BIEL I LEYRE LOUR + LUNA EN LEO + FLAM - Jamboree Jazz
19h BIEL I LEYRE

Leyre Estruch veu, Biel Roca piano i teclat.

En Biel i la Leyre es troben sovint per sentir i interpretar estàndards de jazz, boleros, cançons populars i d’altres gèneres. Arran d’aquests encontres ha nascut aquest duo, un projecte en el qual comparteixen un repertori divers, confegit amb dedicació, delicadesa i sensibilitat.

20:30h LOUR – LUNA EN LEO

Lourdes Trujillo veuLeo Golo teclat, piano i cors, Carlos Gálvez baix, Jordi Doben bateria.

Lour és el pseudònim de la cantant i compositora valenciana Lourdes Trujillo. Nascuda a Sagunt el 1992, de ben menuda va sentir la necessitat d’expressar-se a través de la música, el cant i la dansa. Va començar a formar-se en l’àmbit de la clàssica fins que va descobrir la música afroamericana. Llavors va forjar un estil propi, eclèctic, impecable des del punt de vista tècnic, i amb una gran presència escènica. Lour viu a Barcelona, des de 2015, a on ha fet estudis de jazz i música moderna. Ara fa poc, va passar per un moment de recolliment, introspecció i autoexploració. Aquella experiència l’ha canalitzat component les cançons de l’EP ‘Luna en Leo’, que presentarà al Jamboree.

22h FLAM

Marina Esteban Sanjusto veu, Martín Colombo teclats, Sebastián Verde bateria.

Flam és un grup de neo-soul, r&b i funk, format a Barcelona per l’artista i compositora Marina Sen (veu), el multiinstrumentista i compositor Martín Colombo (teclats) i el també artista i compositor Sebastián Verde (bateria). La música festiva i energètica d’aquesta banda inclou versions d’Anderson Paak, Zo! i Jill Scott, entre d’altres, i temes propis. Flam és sens dubte una proposta ideal per passar una bona estona i gaudir de la millor música en viu. Youre gonna Love it!

BCN PEOPLE: BIEL I LEYRE LOUR + LUNA EN LEO + FLAM

Des de
6 Anticipada
9 No anticipada
Horari i Sala
Comparteix-lo