BCN PEOPLE: Boira Baixa plays Ambrose Akinmusire + Ires + Sofree - Jamboree Jazz
19h Boira Baixa plays Ambrose Akinmusire

Cesc Badia trompeta, Pau Jorba saxo alto, Biel Roca piano, Miquel Casanova contrabaix, Lluís Perez Villegas bateria.

Boira Baixa és una formació nascuda a l’ESMUC. Sota el mestratge de Lluís Vidal, gran referent de les músiques creatives a casa nostra, els joves músics d’aquest grup han treballat part del repertori d’un dels trompetistes més influents del jazz actual, Ambrose Akinmusire, que interpretaran en aquest concert.

20:30h Ires

Ires veu, Roger López bateria, Adrián Miras guitarra, Guillem Serra teclat, Quim Rom baix.

Ires és una artista mig estatunidenca, mig espanyola, que transforma les seves vivències personals en cançons. Ires defineix la seva música com a pop amb influències de jazz, soul i blues, ja que en els darrers temps ha aprofundit en l’estudi d’aquests estils. A més, els músics que l’acompanyen venen d’aquestes escenes. El concert constarà bàsicament de temes propis d’Iris, però inclourà també algunes versions dels seus artistes de capçalera: Lizzy McAlpine i Tom Mish, entre d’altres.

22h Sofree

Yasmeen Quintana veu, Sylvain Couesmes aka Freemachinist màquines/MPC, Julio Nahinim Carbonell Jenks saxo tenor, Alan Sousa percussió.

Sofre és el nom d’un duet francoespanyol resident a Barcelona. El projecte va néixer arran de la química personal i la complicitat musical entre Yasmeen Quintana (veu i arranjaments) i Freemachinist (producció i direcció artística). Amb una atmosfera captivadora i una posada en escena polifacètica, Sofree converteix l’escenari en una explosió d’energia. La seva és una fusió entre el groove càlid del soul i el beatmaking esmolat del hip-hop en clau tropical, un estil que s’accentua a cada cançó.

BCN PEOPLE: Boira Baixa plays Ambrose Akinmusire + Ires + Sofree

Des de
6 Anticipada
9 No anticipada
Horari i Sala
Comparteix-lo