BCN PEOPLE: Luar + Giovanni Ghizzani Trio + Peanut Butter - Jamboree Jazz
19h Luar

Natalia Delgado veu, Ricardo Urquiza guitarra, Andre Marchiori percussió, veu.

Luar és un grup que neix del goig de fer entre amics, amb delicadesa i afecte, arranjaments de músiques d’Amèrica Llatina, principalment bossa-nova, samba i boleros. El projecte es caracteritza per la passió en comú dels seus integrants vers els ritmes afrollatins d’ara i abans. Luar cerca un equilibri entre el ritme i el punt més íntim; entre el detallisme i la passió del bolero. Al Jamboree presentaran la música dels artistes que més els han inspirat: Tom Jobim, Rosa Passos, Chico Pinheiro, Jorge Drexler i Natalia Lafourcade, entre d’altres.

20:30h Giovanni Ghizzani Trio

Giovanni Ghizzani piano, Héctor Tejedo contrabaix, Lluís Naval bateria.

Giovanni Ghizzani presenta algunes composicions pròpies del seu últim EP. Cada tema representa un viatge amb el sabor de les harmonies més refinades del jazz contemporani.

22h Peanut Butter

Anna Manzano veu, Mariona Galimany trompeta, Marisol Sosa saxo tenor, Marina Planellas trombó, Kei Traïd teclat, Andrea Puig guitarra, Ana Cruz baix, Albert Camacho bateria

Arriba al Jamboree un autèntic grup-sorpresa que va sorgir a les jam session del Conservatori del Liceu. Penaut Butter és una formació d’estudiants que combina gèneres com el funk, el r&b, el soul i el hip-hop. Amb un sabor fresc, genuí, i una energia admirable, són capaços de reproduir amb mestria un seguit de perles de Moonchild, Thundercat, Jill Scott, Allen Stone i altres artistes moderns.

BCN PEOPLE: Luar + Giovanni Ghizzani Trio + Peanut Butter

Comparteix-lo