BCN PEOPLE: Victor Franco + Julio Marín Sextet + Black Bird Trio - Jamboree Jazz
19h Victor Franco

Jesus Campos percussió, Ana Lorenzo cante.

Víctor Franco presenta en primícia la música del seu futur primer disc. En aquest concert, el tocaor gadità interpretarà els principals pals del flamenc des d’una òptica moderna i personal. L’acompanyaran la cantaora de Huelva Ana Lorenzo i el percussionista madrileny Jesús Campos.

20:30h Julio Marín Sextet

Julio Marín Díaz clarinete, clarinet baix i saxo tenor, Álvaro Ocón Ocón trompeta i fliscorno, Vicente Marín piano, Carla González Ferrer contrabaix, Rita Baulida Palomeras percussió, Brais Lorenzo Lorenzo bateria.

El clarinetista i saxofonista Julio Marín proposa un univers sonor amb temes propis a mig camí entre el jazz i els ritmes afrocubans. La seva és una perspectiva oberta, del segle XXI, en la qual els estils es barregen i es difuminen.

22h Black Bird Trio

Anna Millo veu, Òscar Roig bateria, Mario Coloma teclats.

Black Bird Trio és una banda en actiu des de l’any 2017, quan va néixer com a The Dance Crashers. L’estiu de 2020 va canviar el seu nom a Black Bird Trio. Llavors es va erigir en un grup de sonoritat potent, amb la intenció d’explorar les possibilitats del format de trio. El repertori inclou un ampli ventall de música amb grans matisos i ritmes diversos.

BCN PEOPLE: Victor Franco + Julio Marín Sextet + Black Bird Trio

Comparteix-lo