FLAMENCO PEOPLE: Ana Lorenzo & Victor Franco + Flamenco Jam + Frederico Vannini Trio - Jamboree Jazz

FLAMENCO PEOPLE: Ana Lorenzo & Victor Franco + Flamenco Jam + Frederico Vannini Trio

Horari
Veure anteriors
Dimecres 30, Novembre 2022
19:00
Preu
Des de
4 Anticipada
7 No anticipada
Tiquet

AUTORITZACIÓ MENORS

  • 19h Ana Lorenzo & Victor Franco

Ana Lorenzo Alvez veu, Victor Franco Gutiérrez guitarara flamenca.

Presentem un concert de flamenc bastit des de l’arrel, la personalitat, la musicalitat i la naturalitat d’Ana Lorenzo i Víctor Franco, dos músics de Huelva i Cadis, respectivament, que, malgrat la seva joventut, ja atresoren una fecunda trajectòria. Dos grans artistes s’han unit per fer una proposta flamenca en la qual cerquen un llenguatge propi, modern i amb regust de la seva terra.

  • 22:30h Blue Bacon

Frederico Vannini guitarra, Jesús Campos percussió.

Blue Bacon és un grup format pel guitarrista Frederico Vanini i Jesús Carmona a la percussió. Amb influències molt diverses, però amb una sensibilitat musical molt afí, aquest duet de flamenc ha aconseguit fusionar aquest gènere amb la música brasilera, el blues, l’harmonia jazzística i la música cubana. En la seva manera de fer, afegeixen sorprenents textures i timbres, pedals i efectes, i alternen amb elegància i espontaneïtat passatges instrumentals, vocals, solos, improvisacions, cors, etc., sobre versions, estàndards, temes tradicionals i propis. Blue Bacon concep la música com un mitjà d’expressió a través del qual expressen vivències, sentiments, angoixes, alegries i experiències viscudes. Tenen moltes coses a dir i ho fan mitjançant una música amb sabor i enginy.

  • 22:h Flamenco Jam

Per cloure aquesta tarda de concerts de flamenc, obrirem una jam de flamenc fins a les 23 h, coordinada per Frederico Vannini.

 

Comparteix-lo