Bratia - Jamboree Jazz
Bratia Jamboree
Balkan Manouche
Bratia

 Pere Nolasc Turu violí · Victor Paradis guitarra manouche · Julien Chanal guitarra manouche · Ivan Kovačević contrabaix · Stelios Togias percussions.

“La riquesa musical dels Balcans i l’energia i elegància del jazz manouche, units pel nomadisme de la música gitana crea una proposta única, un món sonor, una germanor. Com el nom d’origen eslau mateix ho indica…. BRATIA”

Bratia, la banda Barcelonesa, neix de la necessitat del contrabaixista serbi establert a Barcelona, ​ Ivan Kovacevic, d?unir dos mons musicals en una trepidant proposta. L’infinit món sonor dels països balcànics i l’energia, sobrietat i precisió del jazz manouche unificats pel nomadisme de la música gitana crea un còctel explosiu que no deixa ningú indiferent…

Com un dels pilars de l’emblemàtica banda Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, Kovačević, amb l’experiència acumulada durant anys a més de 35 països, juntament amb els seus companys de batalla, el percussionista grec Stelios Togias, violinista tarragoní Pere Nolasc Turu i guitarrista francès Julien Chanal, s’embarca en aquesta aventura formant un quintet amb un guitarrista bregat al llegat de Django Reinhardt.

Victor Paradis, de procedència canadenca, jove promesa que en poc temps ha esdevingut un imprescindible de la música a la capital catalana. La barreja entre la música tradicional dels Balcans, Europa de l’est i el Pròxim Orient amb el llenguatge de les cançons pròpies del conjunt, fa d’aquest quintet una proposta única, un món sonor, una germanor. Com el nom d’origen eslau mateix ho indica… BRATIA

 

Instagram

@bratiamusic