Cala & Family Playground - Jamboree Jazz

The Playground

De les entranyes de la Jamboree Jam i el BCN People neix la nova proposta de Jamboree per a les tardes dels dimecres a la Sala 3: The Playground, un espai on col·lectius de músics i artistes de Barcelona, ​​organitzen una llarga sessió de música en viu amb diferents grups, artistes convidats, estrelletes d’aquí i d’allà, dj’s i on també hi ha espai per a l’esbarjo i el joc en aquesta part fonamental de la sessió que anomenem playground.

Cada dimecres, de 7 a 11 de la nit, un col·lectiu de diferents músics organitza el seu propi Playground. Parla amb ells si tu també hi vols jugar.

 

Cala & Family Playground

Jofre Fité piano, Sebastian Norén guitarra elèctrica, Ana Ayala flauta travessera, Cala Quintero baix elèctric i veu, Estefanía Chamorro bateria, Amaia Hermoso saxo alto, Amanda Traveria piano, Marius Koopman bateria i, Frederica Silva veu i flauta travessera.

Aquest col·lectiu sorgit de l’escena de jazz emergent de Barcelona està format per tres agrupacions: Jofre Fité, un pianista que obrirà el xou amb un projecte experimental a piano sol, seguit per Cala Quintero Quartet, una banda de modern jazz contemporani on s’escoltaran composicions originals i, finalment, The Sixters, una banda formada per 6 músics on destaca la fusió entre l’afro, el groove, el jazz i l’energia més ballable.

Tota aquesta gran família s’unirà amb convidats especials a les Playground Sessions del Jamboree 3, el terreny de la improvisació i del pur joc!

 

Instagram: @cala_quintero

Cala & Family Playground

Dimecres 18, Octubre 2023
Sessions 19:00
Veure més dates
Des de
8 Socis
12 Entrada
Horari i Sala
Comparteix-lo