Captain's Brotherhood Playground - Jamboree Jazz

Hernan Fridman baix, Lorenzo Spinozzi guitarra, Bryan Curtis bateria, Fabian Santacruz guitarra Anna Nadzion veu i, Bex Houlihan veu.

The Playground

De les entranyes de la Jamboree Jam i el BCN People neix la nova proposta de Jamboree per a les tardes dels dimecres a la Sala 3: The Playground, un espai on col·lectius de músics i artistes de Barcelona, ​​organitzen una llarga sessió de música a visc amb diferents grups, artistes convidats, estrelletes d’aquí i d’allà, dj’s i on també hi ha espai per a l’esbarjo i el joc en aquesta part fonamental de la sessió que anomenem playground.

Cada dimecres, de 7 a 11 de la nit, un col·lectiu de músics diferent organitza el seu Playground. Parla-hi si tu també vols jugar.

 

Captain’s Brotherhood Playground

19h.  Anna Nadzion
Anna Nadzion és una cantant i compositora ucraïnesa que interpreta cançons amb l?acompanyament d?una guitarra acústica, decorant-les amb la seva lleugera veu de jazz. Fabian és un productor i guitarrista Equatorià criat a Suècia. La seva manera de tocar la guitarra no és convencional ja que no només és guitarrista sinó també compositor, productor, cantant i percussionista. Passen per gèneres com el Soul, Jazz, blues i Rnb. Escoltaràs cançons tan familiars interpretades pel cantant, plenes d’improvisació vocal, sucoses baralles de guitarres i sentides melodies que ompliran la teva vetllada de colors inoblidables.

20.15h Captain’s Brotherhood ft. Bex Houlihan

The Captain’s Brotherhood és una banda de Barcelona nascuda al si de les jam session del Jamboree, per iniciativa d’Hernán Fridman, Lorenzo Spinozzi i Pau Gurpegui. Després d’un període instal·lats al circuit de la música afroamericana de Barcelona, ​​i després de triomfar al cicle BCN People ia les Jams del Jamboree, s’enlairen a les Playground oferint un directe explosiu al costat de Bex Houlihan, la cantant anglesa per excel·lència de la ciutat de Barcelona.

21.30 The Playground
Cada dimecres un col·lectiu de músics diferent organitza el seu Playground. Parla-hi si tu també vols jugar.

 

Instagram: @fridmanhernan, @lorenzo.spinozzi, @holisticdrums, @annadzion, @houlihanrebecca

Captain’s Brotherhood Playground

Dimecres 15, Novembre 2023
Sessions 19:00
Veure més dates
Des de
8 Socis
12 Entrada
Horari i Sala
Comparteix-lo