Castello Branco - Jamboree Jazz
MPB

Castello Branco arriba per primera vegada a Barcelona.

El reconegut músic i compositor brasiler torna a Europa per celebrar una dècada de carrera, oferint un concert íntim on interpretarà els seus èxits més grans.

Nascut al barri de Santa Teresa, Rio de Janeiro, Castello Branco va passar els seus primers anys en un monestir a la Serra del Capim (Riu-Badia), experiència que va marcar la seva vida fins als 16 anys. El 2013, va debutar amb “Serviço”, el seu primer àlbum, elogiat com un dels millors de l’any i que va generar més de 400 mil descàrregues, impulsant tres reeixides gires europees. Posteriorment, el 2017 va llançar “Sintoma”, seguit de “Sermão” el 2019, completant així una trilogia musical que ha captivat a audiències de tot el món.

El seu darrer treball, Niska: un missatge per als temps d’emergència, llançat el 2021, aborda el discurs del moviment solar punk i compta amb col·laboracions de destacats artistes com Duda Beat, Mahmundi, Lazúli i Rubel. Amb més de 480 mil oients mensuals a Spotify, Castello Branco ha deixat una marca inesborrable a l’escena musical contemporània, destacant èxits com “Qual é a sua?”, gravat per Mahmundi.

 

Esdeveniment produït per Amanda Bortolo, Associació Brasil Auê i Cooperativa Cultural L’Occulta.

Facebook

Castello Branco 

Instagram

@castellobranco

Castello Branco

Dissabte 27, Juliol 2024
Sessions 21:00
Veure més dates
Des de
12 Socis
12 Entrada
Horari i Sala
Comparteix-lo