CONCERT PER INTERNET - CARLOS SARDUY - Jamboree Jazz

CONCERT PER INTERNET – CARLOS SARDUY

Horari
Veure anteriors
Divendres 10, Desembre 2021
22:00
Preu
Des de
5 Anticipada
5 Taquilla
Tiquet

AUTORITZACIÓ MENORS

CONCERT EN LÍNIA! L’entrada de concert en Streaming no permet en cap cas l’entrada a la sala per gaudir d’un espectacle en directe. No es podran bescanviar entrades en streaming per entrades pressencials.

Carlos Sarduy trompeta & congues, Rolando Luna piano, Gastón Joya contrabaix, Rodney Barreto bateria

Carlos Sarduy és, sens dubte, un dels músics més actius i polièdrics de l’escena local, a més de ser un espectacular trompetista i percussionista, és també pianista, compositor i productor.

Músic reconegut i sol·licitat no només en el panorama del jazz, també en el flamenc, la música popular cubana, i la música moderna. Elogiat pel seu so, la seva gran musicalitat i la seva increïble versatilitat musical.

Ha col·laborat amb grans artistes com Chucho Valdés, Bebo Valdés, Steve Coleman, David Murray, Esperanza Spalding, Buika, Ainhoa Arteta, Mariza i Ojos de Brujo entre molts altres.

En els seus concerts ofereix un màgic i vibrant viatge musical a través d’un discurs melòdic, sensible, característic d’un llenguatge personal on es reflecteix el seu gran coneixement sobre la música afrocubana i el seu mestratge per desenvolupar-se al jazz de manera innovadora.

Comparteix-lo