CONCERT PER INTERNET - ORIGINS QUARTET - Jamboree Jazz
CONCERT PER INTERNET – ORIGINS QUARTET

CONCERT EN LÍNIA! L’entrada de concert en Streaming no permet en cap cas l’entrada a la sala per gaudir d’un espectacle en directe. No es podran bescanviar entrades en streaming per entrades pressencials.

Marc Domínguez saxo alt, Biel Harper piano, Adrià Pinto contrabaix, Andrea González bateria.

Nova sessió per descobrir els joves talents que surten de les escoles de grau superior de la ciutat. Aquest cop, rebem a Origins Quartet, un grup format a les aules del Centre Superior de Música del Conservatori del Liceu. Domínguez, Harper, Pinto i González tenen com a referents a grans noms de l’escena barcelonina —David Mengual, Giulia Valle, Marco Mezquida i Ramon Prats, entre d’altres— i proposen un recital amb temes propis combinats amb una interpretació del repertori canònic del jazz que poc té a veure amb l’ortodòxia del gènere.

Des de setembre del 2021, cada dimarts, la sala Jamboree programa estudiants de música cursant un grau superior al Conservatori del Liceu, l’ESMUC o el Taller de músics. D’aquesta manera Jamboree conecta amb músics emergents a l’escena de la ciutat, contribuint al seu desenvolupament artístic i professional.

Tots els estudiants universitaris o d’un grau superior tenen un 50% de descompte amb les entrades del Jamboree.

Jamboree és l’escenari on grans músics assumeixen un dels primers reptes professionals: transmetre l’après; la música.
I alhora integraran tot l’apassionant aprenentatge que pot oferir una sala i un públic com el del Jamboree.