Diego Lorenzini, Niña Tormenta y Rosario Alfonso - Jamboree Jazz

Rosario Alfonso · Niña Tormenta · Diego Lorenzini

 

Cicle BaCáN és un cicle de concerts on presenta allò més destacat de l’escena emergent i consolidada del panorama musical de l’escena alterlatina.

Amb tres versions realitzades (2021, 2022 i 2023) es perfila com una finestra d’exhibició i exportació molt destacada i amb projecció de la música del sud del món actual a Espanya. Es projecta com a instància d’unió entre les escenes catalanes i espanyoles amb Xile i Llatinoamèrica fomentant la integració i la vinculació entre països a través de la música.

Rosario Alfonso i Niña Tormenta creuen l’Atlàntic per retrobar-se amb el seu amic i company Diego Lorenzini, el músic xilè que fa uns anys viu a Barcelona i que el 2022 va presentar el seu quart àlbum d’estudi “Palabritas y Palabrotas” (Uva Robot), amb el que acaba de fer una gira de diversos mesos per Xile, Perú, Argentina, Equador, Colòmbia i Mèxic.

Per la seva banda, la cantautora xilena Rosario Alfonso debutarà a Espanya amb les seves cançons registrades en dos celebrats àlbums “Lo Primero” (Uva Robot, 2017) i “De Cançons Tristes i Altres Subtileses” (Uva Robot, 2022), treballs on destaquen els instruments acústics, com el quatre veneçolà, guitarres i ukeleles.

 

Facebook

Ciclo Bacan

Instagram Instagram Instagram Instagram

@undiegolorenzini @niniatormenta @rosarioalfonsocanta @ciclobacan

Diego Lorenzini, Niña Tormenta y Rosario Alfonso

Dilluns 24, Juny 2024
Sessions 21:00
Veure més dates
Des de
15 Socis
20 Entrada
Horari i Sala
Comparteix-lo