Estefane Santos - Jamboree Jazz
Estefane Santos
Jazz
Estefane Santos

Estefane da Souza Santos · Diego Sebastian Medina Micho · Maria Cecilia Lueneberg Collaço · Jaume Vilaseca Roig

 

El Quinteto Sambalanço és una veritable joia en el món del samba jazz, un gènere que captura l’essència de la cultura brasilera amb un toc de sofisticació i alegria. L’habilitat d’Estefane Santos i el seu grup per fusionar els seus diversos antecedents culturals i musicals en una harmonia perfecta és el que els fa destacar en l’escena musical.

Cada actuació del Quinteto Sambalanço és una celebració de la diversitat i la creativitat, oferint al públic una experiència auditiva que és alhora familiar i sorprenentment nova. Aquesta combinació del conegut i el innovador ressona profundament amb els oients, convidant-los a redescobrir el samba jazz des d’una perspectiva fresca.

La passió i el compromís del Quinteto Sambalanço amb el seu art no només honoren la rica tradició del samba jazz, sinó que també l’impulsen cap a nous horitzons. Estefane Santos i el seu grup asseguren que aquesta vibrant expressió musical continuï evolucionant, delectant les generacions futures i mantenint viu l’esperit del samba jazz.

dimecres 28, agost 2024
Jamboree Sala 1 Plaça Reial, 17, 08002 Barcelona
+ dates
8 Socis
12 Entrada
Fer-se Soci
Tria l’horari