Festival Nou Tango edició Dia del Tango - Jamboree Jazz
Festival Nou Tango
tango
Festival Nou Tango edició Dia del Tango

GATTACA NOU TANGO
A punt de presentar el seu primer EP, el sextet integrat per Josefina Rozenwasser Marin (veu i disseny sonor), Andrea Lopez Conde (violoncel), Jor Villarnovo (violí), Ezequiel Acosta (bandoneó), Fede Salgado (contrabaix), Elbi Olalla ( piano) , es presenten per últim cop l’any al Jamboree 3 , escenari en què han estat presentant amb regularitat a través del 2023 , compartint amb Ricardo Zanón , Noelia Sinkunas , Tango Queer Barcelona , la TDJ Majo Gonzalez i l’orquestra Ciutat Baigón.

ALTERTANG
La històrica formació que va gravar en viu el 2022 a Mendoza el seu àlbum número vuit , es réformula a Barcelona a través dels seus músics històrics Eze Acosta i Elbi Olalla més Fede Salgado en contrabaix i Franco Niella ( Muv Banda i The Jammin Cat ) en bateria.

VOLCO & GIGNOLI
Volco & Gignoli va ser format a París el 2012 per dos compositors argentins: Sebastián Volco (piano) i Pablo Gignoli (bandoneó). En un estil que barreja el jazz modern i la música clàssica, el duo interpreta les seves pròpies composicions, així com arranjaments originals de famoses cançons de tango i rock.
Han fet centenars de concerts a Europa i als Estats Units. També han enregistrat i realitzat gires amb l’Orquestra Plaça França (Gotan Project) i Catherine Ringer.

 

Instagram: @gattaca_noutango

Facebook: Gattaca Nou Tango