FESTIVAL TALENT - Jamboree Jazz

FESTIVAL TALENT

Horari
Veure anteriors
Dimarts 28, Setembre 2021
20:00

Arriba la novena edició del Festival Talent!

El Festival Talent arriba carregat de propostes heterogènies i originals de joves talents de la música. Els dies 21 i 28 de setembre es transporta a Jamboree i podrem gaudir de 6 propostes d’artistes sorgits del Taller de Músics des de les 20h.

PAU MAINÉ – Inspiration and Dedication

Presentació del projecte en solitari del guitarrista Pau Mainé en el que interpreta les seves composicions, dedicades a diversos músics i persones importants durant la seva trajectòria com a músic. A Inspiration and Dedication, l’artista pretén portar el concepte del disc de Jim Hall, amb el mateix nom que el projecte, en el qual simula un duet amb ell mateix, de l’estudi al directe, gràcies a l’ajuda d’un looper.

Pau Mainé compositor, guitarra elèctrica i efectes

 

JOAN VALLBONA ‘Colque cosa’

El projecte de Joan Vallbona és un recull de melodies que criden per buscar la pausa. Està format per cançons pròpies que beuen de sonoritats que van des del pop-rock dels anys 70 fins al jazz contemporani.

Joan Vallbona guitarra elèctrica, Carles Guilera baix elèctric, Joan Torné bateria 

 

HÉCTOR CERVERA – Del jazz al flamenco

Del jazz al flamenco és una adaptació d’alguns standards de jazz a diferents palos del flamenco com la bulería, l’alegría o la seguirilla, entre d’altres.

Héctor Cervera trompeta, Miranda Fernández piano, Manel Maylinch, baix elèctric, Álvaro López cajón, Ismael Martínez Bateria

Comparteix-lo

Notice: Undefined variable: precio_taquilla in /var/www/masimas.com/htdocs/wp/wp-content/themes/clvx/templates/content-eventos.php on line 938