Festival Talent Taller de Músics - Jamboree Jazz
Festival Talent Taller de Músics Jamboree
Jazz
Festival Talent Taller de Músics

Concerts de graduació dels alumnes del grau superior del Taller de Músics ESEM.

LLORENÇ COLOMAR

LC Trio

Llorenç Colomar piano, Cala Quintero baix i veu, Rafa Motila bateria i veu, Simon Taibi artista convidat i, Alice Marcon artista convidada.

El pianista Llorenç Colomar presenta, en format trio, un repertori basat en temes propis i que mostra l’evolució natural d’estils i gustos que ha experimentat al llarg dels anys de pràctica musical. El concert inclou des de temes més acústics, molt influenciats pel jazz, fins a temes més moderns, de gèneres com el hip hop, el funk o el soul.

 

Ricard Gaspar

Ricard Gaspar piano sol.

Ricard Gaspar presenta una proposta de música improvisada a piano sol. El músic se serveix de certes premisses i esquemes per tal de poder connectar amb el públic des de la creativitat i l’emotivitat. Per fer-ho, el músic utilitza diversos recursos com minimalismes, silencis, motius o improvisació totalment lliure.

 

Irene Garcés

3, 2, 1… Melting Pot!

Irene Garcés guitarra elèctrica, Júlio Bernardo baix, Ramon Macià teclats, Iñaki Rodríguez bateria, Edgar Gómez trombó, Alba Armengou trompeta i, Gabriel Macià percussió.

Irene Garcés presenta una proposta musical inspirada en la fusió, on sintetitza l’aprenentatge obtingut durant la seva època formativa, així com també la seva trajectòria com a guitarrista. Durant el concert interpretarà versions de cançons d’alguns dels artistes que més l’han influenciat (Oz Noy, Scott Henderson, Robben Ford…), intercalats amb alguns temes de composició pròpia. Ho farà acompanyada d’una banda de músics de luxe i comptarà amb diverses col·laboracions.

 

GUILLEM SOLER
Headhunters

Guillem Soler baix elèctric, Marcos Giménez teclats i, Roger Calduch bateria.

Guillem Soler proposa una immersió a la música jazz-funk dels anys 70, més concretament al grup Headhunters, liderat pel músic nord americà Herbie Hancock. El projecte mostra com la fusió de teclats i sintetitzadors amb la secció rítmica de guitarra, baix elèctric i bateria crea uns groove’s totalment enèrgics que no deixen d’avançar i transformar-se.

 

Instagram: @tallerdemusics