BCN PEOPLE: CHARLES MINGUS SOUND OF LOVE + GRABU: BLAST TOUR + FLAM - Jamboree Jazz
19.00h Charles Mingus Sound of Love

Lola Stouthamer saxo i veu i, Lidia Facerías piano.

Lidia Facerías i Lola Stouthamer, dues jazzwomen amb estil i personalitat pròpia, engendren aquest projecte d’homenatge a Charles Mingus, nascut arran d’un profund interès pel llegat de l’autor d”Epitaph’. A ‘Charles Mingus Sound Of Love’, Sotouthamer i Facerías recreen el llenguatge artístic de Mingus i el situen en el context de la seva època.

 

20.30h Grabu: Blast Tour

Arnau Grabolosa teclats i electrònica, Martí Cabarroques saxo, Sara Oliver bateria i electrònica.

Amb només 21 anys, Arnau Grabolosa, més conegut com a Grabu, ja atresora una llarga trajectòria com a intèrpret i compositor. Grabu combina el jazz més pur amb tocs d’electrònica, recursos sintètics i música urbana. D’aquesta manera, expressa un imaginari propi, purament instrumental, amb cançons que viatgen a través de la improvisació. La formació, que ha compartit cartell amb Rosario Flores, Paul Anka, Jorge Drexler i altres artistes, recala al Jamboree per oferir un dels concerts més especials de la temporada.

 

22h FLAM

Marina Esteban Sanjusto veu, Martín Colombo teclats, Sebastián Verde bateria.

Flam és un grup barceloní de neo-soul, r&b i funk, format per tres músics joves, compositors i instrumentistes alhora. Amb un esperit netament festiu i energètic, interpreten un repertori de temes propis i de versions d’Anderson Paak, Zo! i Jill Scott, entre d’altres.

@flam.band @marinasenmusic @cebando.verdes @mrtnclmb

BCN PEOPLE: CHARLES MINGUS SOUND OF LOVE + GRABU: BLAST TOUR + FLAM

Comparteix-lo