Future Music Forum Barcelona- Hip Hop Showcase - Jamboree Jazz

21:00h – 21:30h Catana
21:45h – 22:10h Lauren Nine
22:45h – 23:15h La Maga
23:30h – 00:00h Yung Smilez

El Future Music Forum torna a Jamboree per celebrar els seus showcases internacionals de Hip Hop / R&B.
Aquest any tenim un cartell fenomenal de talents de Catalunya/Llatinoamèrica i els Estats Units, artistes que han estat elegits entre centenars de sol·licituds.
Veiem aquests artistes a punt d’obrir-se camí internacionalment, una nit que no us podeu perdre.

Instagram: @futuremusicforumbarcelona

Facebook: Fmfbarcelona

 

Yung Smilez
Yung Smilez és un artista de Pensacola, Florida amb un enfocament en la creació de música punchy i innovador, inspirat en la seva pròpia experiència de vida autèntica única. Yung Smilez es descriu a si mateix purament com un artista, i no està lligat a la limitació de qualsevol gènere o influència específica. Per aquesta raó, el catàleg musical de Yung Smilez és en realitat molt divers, ja que sempre s’està inspirant amb noves perspectives.

 

Lauren Nine

Autèntica, pura, elegant i personal. Lauren Nine té una cosmogonia única dins de l’escena urbana nacional. Amb la seva música ens convida a un viatge de sons i energies on la versatilitat es veu plasmada entre el hip-hop més clàssic fins a l’RnB més retrofuturístic on la vulnerabilitat i la força s’uneixen entre balls energètics. Artista multidisciplinar de Barcelona, no només és cantant, també és productora, saxofonista i lletrista. La seva música en directe us transportarà a una nova dimensió on el rap, el hip hop i l’RnB són els grans protagonistes i on la seva energia a l’escenari no passa desapercebuda.

Instagram: @lauren_nine

 

La Maga

La Maga és un projecte de rap fusió que compta un xou molt potent i ballable, variant per gèneres com el trap, drill, reggaeton, afrobeat, electrònica, dancehall i cúmbia.

Instagram: @la.maga11

Future Music Forum Barcelona- Hip Hop Showcase

Comparteix-lo