Gwen Thomas - Jamboree Jazz
Gwen Thomas
Soul Funk Afrojazz
Gwen Thomas

Gwen Thomas veu, percussió · Gordon Tian guitarra elèctrica · Manu Contrera teclats · Martin Laportilla baix · Rasiel Aldama Chiroles trompeta · Juan Rodríguez Berbín bateria

 

El cantant guardonat, Gwen Thomas, va néixer enmig del cant vibrant de les esglésies africanes. Des de petit es va submergir en el món de la música gospel, desenvolupant un amor que marcaria el seu viatge musical. La seva potent veu el va portar a compartir escenari amb llegendes com Stevie Wonder i actuar davant l’icònic Quincy Jones. Ser vocalista de Stevie Wonder va ser una experiència transformadora que va donar forma significativa a l’expressió artística de Gwen.

Un dels punts forts notables de Gwen rau en la seva rica barreja cultural: la seva mare és de Gabon i Togo, mentre que el seu pare és de Senegal i Mauritània. Aquesta herència diversa l’ha dotat d’una àmplia comprensió dels orígens musicals que abasten l’Àfrica occidental fins a l’Àfrica central.

Gwen ha estat reconegud amb el distingit premi AFRIMA© al millor artista de jazz d’Àfrica. La seva música és una combinació encantadora de ritmes africans impregnats de jazz, funk i, sens dubte, arrelats a les influències gospel. Caracteritzat per vibracions positives i energia contagiosa, el seu so únic ha ressonat en escenaris internacionals reconeguts d’arreu del món (des d’Àfrica fins a Àsia i Europa), consolidant la seva condició d’artista destacat en l’àmbit del jazz i el soul africà.

 

Instagram

@gwenthomasmusic

Thursday 4 July 2024
Jamboree Sala 1 Plaça Reial, 17, 08002 Barcelona
+ dates
14 Socis
18 Entrada
Fer-se Soci
Tria l’horari