JAMBOREE JAM: JUST FOR FUNK - Jamboree Jazz

La nova Jam Session de Jamboree és tota una revolució a l’esfera musical barcelonina. Hereva de les WTF, la Jamboree Jam es caracteritza per la seva singularitat i la seva energia que converteixen la música en tot un espectacle en el que els músics en són l’ànima. Sota la coordinació d’Alejandro Delgado, la nova Jamboree Jam torna a regnar sobre el cel de Barcelona garantitzant una nit de celebració única. Una experiència brutal, transgressora i en contínua innovació que es pot viure cada dilluns de l’any al Jamboree.

Yasmen Quintana veu, Abel Herrera trompeta, Jimmy Jenks saxo, Yannick Olivar guitarra, Alex Delange teclats, José Borjas baix, El Yuma bateria.

Com el seu nom indica, Just For Funk aposta per compartir amb el públic l’energia i el bon rotllo que transmeten el ritme i la melodia del soul, el funk i l’acid jazz. Aquesta banda, fundada a Barcelona per músics extraordinaris de diferents procedències, ofereix un xou vibrant amb clàssics de la música afroamericana més ballable. Melodia, ritme i una veu càlida, la de Yasmeen Quintana, per desinhibir-se i fruir d’una nit festiva, amb bona música. A què espereu, doncs, per baixar a correcuita les escales del Jamboree?

@just_for_funk_bcn  / @Yasmeen_quintana  / @Yuma.project / @Jimmyfunkyjenks  / @Delangemusic

JAMBOREE JAM: JUST FOR FUNK

Comparteix-lo