Jamboree Jam: Darius Solo en la hora del Patio - Jamboree Jazz

Gilles Estoppey piano i sintetizadores, Juan Salvador baix, Pau Zañartu bateria i efectes electrònicsDavid Anonimo Mc, Luifer Guirados guitarra.

Patio és una banda original que cada cop que puja a un escenari proposa una actuació única, amb improvisació com a factor clau. No en va, els seus membres surten a escena sense partitures. Componen a l’instant i improvisen a partir de les idees espontànies de cada intèrpret i el seu univers musical. Ofereixen, literalment, un concert irrepetible. Al marge de la singular fórmula amb la qual treballen, Patio cerca noves sonoritats i textures amb sàmplers, sintetitzadors i efectes de tota mena. Actuen, diuen, com si fossin un grup de quitxalla a l’hora del pati.
Patio va nèixer en el context de la WTF!, la jam session que durant setze anys seguits va tenir lloc al Jamboree cada dilluns i va ser el motor de l’escena jazzística —i més— a casa nostra. Comandadada per Aurelio Santos, la WTF va néixer el juny de 2001, és a dir, fa exactament vint-i-dos anys. Amb aquesta sessió, Patio vol rendir homenatge a aquella llegendària jam.

Jamboree Jam: Darius Solo en la hora del Patio

Comparteix-lo